Print

Itsemuutoksen sydän: hengityksen, tietoisuuden ja olemisen lääkkeen tutkaileminen

Start Date:
2. December 2023, 17:00
Finish date:
3. December 2023, 22:00
Code:
Price:
99.00 EUR
Location:
online
Level:
Kaikki

Description

Itsemuutoksen sydän: hengityksen, tietoisuuden ja olemisen lääkkeen tutkaileminen

 

Tule mukaan dynaamiselle online-viikonloppuretriitille 2.-3.joulukuuta Tenzin Wangyal Rinpochen, tiibetiläisen meditaatio-opettajan ja The 3 Doors-organisaation perustajan kanssa. Retriitin tulkkaus myös suomeksi! 

 

"Kun tunnet olevasi pimeässä ja eksyksissä, älä käänny poispäin, paeten pimeyttä. Pysy sen sijaan tietoisena. Tietoisuus on valosi. Tuo rakastava ystävällisyys pimeyteen. Valo ja Rakkaus ohjaavat tietäsi."

– Tenzin Wangyal Rinpoche

 

Kahden päivän retriitin aikana tulemme tuetuksi näkemään ja tunnistamaan totuttuja malleja, jotka rajoittavat terveyttämme, elinvoimaamme ja meille kaikille luontaista hyvyyden ilmaisua. Vuosisatoja käytössä olleiden, yksinkertaisten meditaatioharjoitusten avulla herätämme hengityksen ja tietoisuuden luonnollisen lääkkeen samalla kun avaamme kehomme, puheemme ja mielemme ovet.

 

Kaikki ovat tervetulleita - voit jakaa tätä tapahtumaa kenelle tahansa, joka voisi olla kiinnostunut, mukaan lukien aloittelevat meditoijat!

 

Tapahtuma tulkataan useille eri kielille,  myös suomeksi. 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa: https://the3doors.org/…/the-heart-of-self-transformation…/

 

Retriitin ohjelma koostuu kahdesta kokonaisesta Zoom-päivästä, jotka sisältävät opetusta, ohjattuja harjoituksia sekä pienryhmäkeskustelua ja jakamista.OPETTAJA:  Tenzin Wangyal Rinpoche. Ohjatut harjoitukset 3 Doorsin vanhempien opettajien Alejandro Chaoulin, Raven Leen, Gabriel Roccon ja Marcy Vaughnin johdolla

 

PÄIVÄMÄÄRÄT/AIKATAULU: 

Lauantaina 2. joulukuuta klo 17.00 – 23.00 suomen aikaa

Sunnuntai 3. joulukuuta klo 17.00 - 22.00 suomen aikaaTALLENNUKSET:  Opetuksen ja ohjattujen harjoitusten äänitallenteet ladattavissa viikon kuluessa ohjelman päättymisestä ja kolmen kuukauden ajan sen jälkeen. Ryhmäkeskusteluja ja jakamista ei tallenneta.

 

HINTA:  Liukuvat hinnoitteluvaihtoehdot 99–249USD.

Huom! Hinta ei tule olla esteenä tälle retriitille osallistumiselle. Ota yhteyttä osoitteeseen chelsea.canedy@the3doors.org  jos sinulla on pyyntöjä tai kysyttävää koskien hintaa. Jos tarvitset tässä käännösapua, ota yhtettä ligmincha.fi@gmail.com 

 

The 3 Doors - organisaatio kiittää ilmoittautumisen yhteydessä tehdyistä lahjoituksista. Niiden avulla voimme tarjota alhaisempia hintoja ja stipendejä ohjelmillemme.

 

PERUUTUSKÄYTÄNNÖT:
Ennen ohjelman alkua peruutusmaksut palautetaan kokonaisuudessaan (miinus 25 dollarin käsittelymaksu). Ohjelman virallisen alkamisen jälkeen rahoja ei palauteta.

 

Ota yhteyttä / kysymykset retriittiä koskien (englanniksi):  info@the3doors.org  ja tarvittaessa suomeksi: ligmincha.fi@gmail.com 

 

Lisää tietoa The 3 Doors organisaatiosta https://the3doors.org/

Voit kysyä lisää tietoa The 3 Doors - organisaatiosta ja sen tarjoamista ohjelmista myös suomeksi: annakaisahirvanen@gmail.com


Sydämellisesti tervetuloa!

Book the course: Itsemuutoksen sydän: hengityksen, tietoisuuden ja olemisen lääkkeen tutkaileminen

Bookings are disabled.

Category