Tulosta

Tiibetiläisen joogan ja meditaation kurssi verkossa

Alkaa:
25. helmikuu 2023
Loppuu:
26. helmikuu 2023
Koodi:
Hinta:
40,00 EUR
Paikka:
Online
Taso:
Kaikki

Kuvaus

Tiibetiläisen joogan ja meditaation kurssi verkossa
 
"Ilman auringon valoa ja lämpöä, luonto ja kukat eivät kukoista. Samoin ilman tietoisuutta ja lämpöä kehoasi kohtaan, sinä et kukoista."
—Tenzin Wangyal Rinpoche
 
Kahden iltapäivän pituisen online-kurssin aikana tutustumme tyyneysmeditaatioon, yhdeksän puhdistavaa hengitystä -harjoitukseen sekä viiden liikkeen meditatiivisen Tsa Lung -joogaan, jota tehdään lattialla tai tuolilla istuen. Tiibetiksi ”tsa” tarkoittaa kanavia ja ”lung” tuulta eli energiaa. Yksinkertaisissa mutta voimakkaissa Tsa Lung -harjoituksissa pyritään puhdistamaan ja vapauttamaan kehon, tunnetason ja mielen lukkiutumia, jotka estävät meitä lepäämästä luonnollisessa mielenrauhassa. Samalta Tsa Lung on tehokas tapa kehittää kehon ja mielen yhteyttä ja syventää meditaatiota.
 
Harjoitukset tulevat bön-buddhalaisesta perinteestä yli 1000 vuoden takaa. Ne tarjoavat meille mahdollisuuden tunnistaa oma viisausluontomme, josta käsin voimme olla hyödyksi sekä itsellemme että toisille.
 
Kenelle?
Kurssi sopii kaikille, sekä harjoituksiin ensi kertaa tutustuville että niille jotka ovat jo harjoittaneet tsa lungia aikaisemmin.
 
Ohjaaja
Anna-Kaisa Hirvanen on opiskellut ja harjoittanut tiibetiläisen joogan (Tsa Lung Trul Khor ) harjoituksia aktiivisesti 15 vuoden ajan mm.Tenzin Wangyal Rinpochen ja Alejandro Chaoulin johdolla Euroopassa sekä pidemmillä retriitellä Lishu-Instituutissa Intiassa. Hän on toiminut näiden harjoitusten ohjaajana Ligmincha Finlandin kautta viimeisen kymmenen vuoden ajan.
 
Aika: la-su 25.-26.2. klo 13-16
 
Hinta: 40€/25€ (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, vähävaraiset ja Ligmincha Finland ry:n jäsenet)
 
Jos taloutesi on tiukalla, voit kirjoittaa kurssin ohjaajalle ja kysyä muista maksujärjestelyistä.
 
Ilmoittautuminen:
 
 
Lisätietoja ohjaajalta:
Anna-Kaisa Hirvanen
anna-kaisa@elonvoimaa.fi

Sydämellisesti tervetuloa!
 
 
 
Kirjallisuutta liittyen kurssin sisältöön:
-Tenzin Wangyal Rinpoche: Herätä pyhä ruumiisi (suom.) (engl. Awakening the sacred body), löytyy esim. Biokustannuksen kirjakaupasta, verkkokirjakaupoista sekä useista kirjastoista
 
 
Artikkelit:
- Tiibetin sininen valo, Ananda lehti 3/2016
- Avaa sydänmielesi. Suomen Joogalehti 2/2016
- Maaginen pyörä pyörii länteen - tiibetiläinen jooga. Ananda lehti 4/2008
- Parantava jooga. Voi Hyvin lehti 2009
 
(Käytä Ilmoittautuminen-osion yhteydessä olevaa linkkiä verkkokauppaamme maksamiseen ja ilmoittautumiseen. Kurssia ei voi varata tällä sivulla)

Varaa kurssi: Tiibetiläisen joogan ja meditaation kurssi verkossa

Varaus ei mahdollista.

Kategoria