Ligmincha - tiibetiläistä joogaa ja meditaatiota

Ligmincha Finland ry edistää muinaista tiibetiläistä bön-buddhalaisuutta Suomessa Geshe Tenzin Wangyal Rinpochen opetusten mukaan.  Osallistumalla Ligminchan toimintaan ja kursseille tuet muinaisen tiibetiläisen viisauden säilymistä maailmassa mielen vapauttamiseksi kaikkien tuntevien olentojen hyväksi

Sivuilta löydät tietoa tiibetiläisestä bön-buddhalaisuudesta ja sen kehon-, puheen ja mielen jooga- ja meditaatioharjoitteista sekä järjestämästämme toiminnasta, kuten opettajavierailuista ja toiminnastamme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu muun muassa tsa-lung viiden liikkeen meditatiiviseen joogaan, äänijoogan hoivaavaan voimaan ja unijoogan ihmeelliseen maailmaan. Löydä miellyttävät harjoitukset, jotka johdattavat sinut sisäiseen turvapaikkaan kehon levollisuuden, puheen hiljaisuuden ja mielen avoimuuden ovien kautta. Löydä myös näistä vaivattomasti kumpuava inhimillinen lämpö ja hyvä olo, josta on hyötyä paitsi itsellesi, myös kaikille tunteville olennoille.

Voit liittyä jäseneksemme ja tukea bön-buddhalaisen viisauden säilymistä sekä saada tuntuvia kurssialennuksia maksamalla jäsenmaksun täällä

 

Ilmoittaudu kursseille tästä »

 

Navigoi suomenkielisillä sivuilla vasemmalla olevasta valikosta. Englanninkielisestä ylävalikosta pääset kansainvälisen Ligminchan sivuille www.ligmincha.org. Jos tarvitset henkilökohtaista teknistä apua tai huomaat sivustolla virheen, ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.