Ligmincha - tiibetiläistä joogaa ja meditaatiota

Ligmincha Finland ry edistää muinaista tiibetiläistä bön-buddhalaisuutta Suomessa erityisesti Geshe Tenzin Wangyal Rinpochen opetusten mukaan. Osallistumalla Ligminchan toimintaan ja kursseille tuet muinaisen tiibetiläisen viisauden säilymistä maailmassa mielen vapauttamiseksi kaikkien tuntevien olentojen hyväksi

Sivuilta löydät tietoa tiibetiläisestä bön-buddhalaisuudesta ja sen kehon, puheen ja mielen jooga- ja meditaatioharjoitteista sekä järjestämästämme toiminnasta, kuten kursseista, opettajavierailuista ja harjoitusryhmistä.

Voit liittyä jäseneksemme ja tukea bön-buddhalaisen viisauden säilymistä sekä saada tuntuvia kurssialennuksia maksamalla jäsenmaksun täällä


Kansainvälisen Ligmincha-organisaation sivuilta löydät runsaasti lisää tietoa bön-buddhalaisuudesta, Tenzin Wangyal Rinpochesta ja useista eri mahdollisuuksista verkkokursseihin, online-opetuksiin eri opettajien johdolla sekä CyberSangha® - sivustosta.

Ligmincha International  https://ligmincha.org/

CyberSangha® https://cybersangha.net/

 

Ilmoittaudu kursseille tästä »

 

Navigoi suomenkielisillä sivuilla vasemmalla olevasta valikosta. Jos tarvitset henkilökohtaista teknistä apua tai huomaat sivustolla virheen, ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.